PERICOLELE SOCIAL MEDIA ÎN CĂSNICIA TA

author avatar

Prologue

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Despre Mine

PERICOLELE SOCIAL MEDIA ÎN CĂSNICIA TA

AHHHHH, SOCIAL MEDIA … A ADUS ATÂT DE MULT ”BINE” ÎN ACEASTĂ LUME.

Ce este mai exact ”Social Media”? Capacitatea de a te conecta cu oamenii într-o clipă oriunde pe glob, capacitatea de a aduna oameni pentru anumite cauze, de a împărtăși actualizări importante și de a menține relații cu prietenii și familia, oriunde te-ai afla.

DAR … EXISTĂ ȘI O LATURĂ ÎNTUNECATĂ PE CARE A ADUS-O SOCIAL MEDIA.

Intimidare cibernetică, trolling, comentarii pline de ura și batjocoritoare postate fara responsabilitate și dăunătoare a vieții noastre. Cu toții am experimentat judecata și criticile din partea cuiva care nu este de acord cu noi … și asta doare. De ce e mai simplu sa fim rai in Social Media… Stii deja! E mult mai usor sa spui ce gandesti, evitand privirea celui despre care vorbesti. Cum se traduce asta? Lasitate.

Social media ne ”ofera ocazia” de a ne arata cea mai intunecata parte a noastra, iar in anumite circumstante ne da ”sansa” si de a prezenta lumii o viata pe care de fapt… NU O AVEM.

De cate ori ti-ai comparat casnicia cu a altora? De cate ori ai crezut ca altii au parte numai de fericire, vacante, cadouri si relatia voastra are parte numai de ghinioane?

În mod ironic, în timp ce suntem cea mai „conectată” generație din istoria omenirii, multe studii dezvăluie că am putea fi de fapt cei mai deconectați, iar social media are cel mai mare credit pentru acest lucru. Statisticile privind singurătatea s-au dublat în America în ultimii 20 de ani, remarcând faptul că aproape 45% dintre americani se simt singuri.

Să începem să lucrăm la crearea de limite sănătoase în jurul tehnologiei din viața noastră.

Parcurge aceste întrebări împreună cu partenerul și folosiți-le pentru a vă ajuta să cultivați o mai bună conștientizare de sine asupra modurilor în care social media v-a afectat căsnicia:

  • Care sunt lucrurile care vă plac la social media?
  • Ce a adus benefic in viata ta?
  • Te-a judecat cineva vreodată din cauza a ceea ce ai postat?
  • Compari vreodată viata ta cu postările prietenilor sau membrilor familiei?
  • Social media ne apropie sau ne face mai izolați și singuri?
  • Cum am putea sa ne limitam timpul petrecut pe social media?
  • Când petreci mult timp pe rețelele de socializare, cum te face să te simți?
  • Care sunt modalitățile prin care putem folosi social media pentru a ne consolida căsnicia?

Raspundeti cu onestitate la aceste intrebari, si aveti incredere ca va puteti consolida casnicia, asumandu-va toate actiunile din trecut. Doar asa puteti face schimbarile benefice.

Lasa Un Comentariu

avatar
distribuiri