Mesaje autentice transmite din inima

Subiectele abordate de mine sunt: rolul unei relatii in evolutia proprie, dezoltarea si mentinerea unei relatii sanatoase si fericite, cresterea sanatoasa a copiilor, managementul banilor in relatie si multe alte subiecte ce țin de dezvoltarea personala a fiecărui individ. În cazul în care dorești sa particip la evenimentul organizat de tine, și care prezintă interes pentru aceste subiecte, nu ezita sa îmi scrii!

Andreea

"Acum este totul diferit... în sfârșit am speranță! Am citit o gramada de carti... dar ideile din cartea ta sunt total diferite de celelalte. Nu am citit niciodată ceva asemănător... Tratezi lucrurile dintr-o perspectiva atat de diferita... Casnicia mea are probleme de ani de zile si acum, in sfarsit, lucrurile se îmbunătățesc. În sfârșit am speranță!"

Andreea

Tudor

"Relatia noastra a luat o intorsatura total neasteptata... Abia acum simt ca se misca in directia corecta! Multumesc mult!"

Tudor

Maria

"Chiar a plecat... Dupa 21 de ani de casatorie, sotul meu mi-a zis ca nu isi mai doreste aceasta casatorie.... Dupa ce am iesit din socul initial, si am putut fi din nou lucida, am apelat la cunostintele tale. Datorita strategiilor tale, am reusit sa il conving pe sotul meu sa ofere casatoriei noastre o noua sansa.... Multumiri infinite pentru timpul pe care mi l-ai dedicat!"

Maria

Alexandra

"Relația mea este mult mai bună acum ... Permiteți-mi să va spun că ghidul dvs. mi-a fost de cel mai mare ajutor... Nu se compara cu nicio alta carte, cu nicio alta idee, perspectiva… Lucrurile despre care vorbiti în cartea dumneavoastra sunt atat de reale, atat de sensibile, si pur si simplu, sunt pline de SENS. . Relația cu soțul meu a devenit mult mai buna !! multumesc, multumesc, multumesc"

Alexandra

Spune-mi despre ce este vorba

Spune-mi despre ce este vorba

contact@mariajfaralacrimi.ro

Voi incerca sa raspund in cel mai scurt timp posibil.